Monday, September 22, 2008

U iscekivanju


Taman sam se pripremila da ugostim veoma dragu prijateljicu iz USA, kad mi se najavila poznanica iz rodnog mi grada. Sada se veselim duplo. Obe stizu ove nedelje. Na zimu se nadam dolasku brata. Vec sada me hvata nervoza oko toga da li ce dobiti vizu. Znate kako to ide, a jos vise kako ne ide, pa ne moram da pricam.

Dok ja iscekujem, posto u mojim mislima trenutno ima vrlo malo prostora za ista drugo, dogadja se jesen. Kise su prestale, magla se dobrim delom povukla, sija zubato sunce i boje se pocinju nazirati. Mene su zadnjih dana privlacile razne dekoracije. Evo nekoliko.

Primer kako okrnjena saksija moze izgledati lepo.


Na kratkom putovanju kroz unutrasnjost, naleteli smo na neke biciklisticke trke. Dok smo cekali da prodju, zabelezih sledece:



Patkica i koka (?) su mi bas slatke. Jednostavno, a lepo :).


6 comments:

Мјауриса said...

Zavidim vam na suncu. Kod nas samo tmurno, depresivno nebo, pa mi se i ne izlazi.
Biće kod vas veselo ove jeseni.
I mislim da ono jeste koka. :)

Milena said...

Nadam se da ce biti kako kazes posto smo mi vec povadili zimsku garderobu. Sunce sija vec drugi dan, ali je i dalje vrlo hladno.

Maya said...

Mila moja i ja se smrzavam. Ajde kuci i nekako, zavucem se pod cebe, ali je u kancelariji suvise hladno. Jedino da sedim u jakni!

Lepe su ti ove dekoracije :)

Milena said...

U stanu nije problem posto mozemo da ukljucimo grejanje kako i kada nam je volja, ali je napolju suvise hladno, cak i za kratku setnju. Sve se bojim da nas jesen ne preskoci...

Anonymous said...

zaista su prelepe fotografije :)

Milena said...

Hvala :)