Sunday, December 30, 2007

Danas u mom Inbox-u


Postovana tehnicka podrsko,

Prosle godine sam unapredila svoj Decko 5.0 program u verziju Suprug 1.0 i primetila sam da novi program pravi neocekivane promene u modulu za knjizenje. Ogranicio je pristup Cvecje i Nakit aplikacijama koje su radile savrseno pod verzijom Decko 5.0.

Povrh svega, Suprug 1.0 je deinstalirao vecinu mojih programa kao sto je Romantika 9.9, a instalirao neke module koje ni sama ne znam sta znace, kao sto su NFL 5.0 i NBA 3.0. Sa druge strane Dijalog 8.0 i Ciscenje Kuce 2.6 jednostavno sruse ceo sistem.

Probala sam da situaciju ocistim programom Zvocanje 5.3, 5.4 i 5.5 ali na zalost nisam nista postigla.

Ocajna


ODGOVOR TEHNICKE PODRSKE

Postovana Ocajna,

Niste obratili paznju na deklaraciju. Naime, Decko 5.0 je zabavni paket, a Suprug 1.0 je operativni sistem. Pokusajte da unesete sledece komande >C:/MISLILA SAM DA ME VOLIS i instalirate program Suze 6.2. Tada bi trebalo da aplikacija Suprug 1.0 automatski pokrene program Krivica 3.0 i Cvece 7.0. Ali upamtite, preterana upotreba ovog metoda moze da pokrene Neprijatnu Tisinu 2.5 i Pivo 6.1. Posebno je Pivo 6.1 neugodna aplikacija! Nikako ne instalirajte Tastu 1.0 i ne pokusavajte da reinstalirate neku od starijih verzija aplikacije Decko. Obe ove aplikacije nisu podrzane i samo ce srusiti Suprug 1.0 sistem. U sustini, to nije los program, ali ima ogranicenu memoriju i ne moze da nauci nove aplikacije tako brzo. Porazmislite o nabavci novog softvera. Licno preporucujem Zacinjenu Hranu 5.3 i Seksi Donji Ves 1.0. Oprezno koristite aplikaciju Zvocanje jer onda moze doci do tajne instalacije virusa Ljubavnica 1.0 koji jedino mozete da obrisete Privatnim Detektivom 5.8 ili cak Advokatom 9.8. To je veoma tesko izvesti pravilno, jer moze doci do resetovanja sistema Suprug 1.0 koje je bespovratno i zahteva instalaciju Suprug 2.0.


--------------


Bese to posalica koju sam dobila od bivseg kolege :). Inace, prethodno pomenuti je svim svojim prijateljima rekao i sledece: Dragi moji, sve sto ste mi pozeleli u prethodnoj godini nije upalilo! Zato vas sada molim da umesto zelja saljete novac, alkohol i cokolade.

LOL

Bicu odsutna u narednih par dana, pa vam zato sada upucujem svoje najbolje zelje za 2008-u. Zelim vam da budete pre svega srecni i zdravi. Za alkohol i cokolade posaljite adresu ;)


4 comments:

etotako said...

De, sad si odmorila, piši nešto :)

spidloris said...

bas je duhovit ovaj mejl :)

Anonymous said...

Well said.

Anonymous said...

Genial dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.